9

Over ons

Doctrade is onderdeel van de LCA Holding en richt zich binnen de groep op de Healthcare. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van medische hulpmiddelen en richten ons voornamelijk op groothandels, verpleeghuizen, praktijken, ziekenhuizen, thuiszorg en webshops.

9

Strategisch partner

Wij kunnen voor zorginstituten een strategisch partner zijn bij het inkopen van een breed scala aan medische hulpmiddelen.

In overleg kunnen wij bijvoorbeeld ook producten op voorraad houden voor onze klanten. Zo blijven uw kosten laag en krijgt u toch snel de medische artikelen geleverd binnen Nederland en Europa. Wij werken transparant en maken duidelijke afspraken. Wij gaan voor een samenwerking op de lange termijn.

9

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij werken graag efficiënt en scheiden afvalstromen. Onze moderne faciliteiten maken dit mede mogelijk.

Wij steunen diverse goede doelen, die regelmatig bij ons producten komen halen. Deze stellen wij geheel kosteloos ter beschikking. 

9

DOCtrade is onderdeel van:

LCA Holding. Hier bundelen we; expertise, marktkennis, schaalgrootte en een groot betrouwbaar netwerk.

Bij de LCA Holding staan kwaliteit, ambitie en plezier in wat we doen centraal. Vanuit deze kernwaarden werken wij. Zo bieden wij, als onafhankelijke groothandels, klanten een breed assortiment producten tegen scherpe prijzen. Wij kunnen voor een continue aanlevering zorgen van de producten die u nodig heeft. Dit kunnen wij doen voor vrijwel alle bekende merken. Ons doel is om klanten kwalitatieve producten te leveren, te ontzorgen in de beschikbaarheid tegen een zo laag mogelijke prijs.

9

Vanuit Noord-Nederland de wereld over!

Vanuit ons kantoor en onze magazijnen in Groningen verzorgen wij voor diverse klanten de levering van orders over de hele wereld. Samen met onze logistieke partners is er altijd een efficiënte en passende oplossing, voor grote als kleine orders. Dit vertaalt zich naar een betrouwbare leverancier met korte lijnen, die snel schakelt tegen de beste prijzen.

 In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid naar de groep van specialistische groothandels, en daar zijn we trots op! Maar wij willen verder groeien en mede door ons professionele team met jarenlange ervaring in de internationale groothandel zal dit mogelijk zijn.

LCA Group
9

Heeft u interesse in andere producten?

De LCA Holding biedt klanten hoge kwaliteit producten en service in diverse segmenten. Met ABC Prohair kunnen wij u voorzien van haircare producten voor professionals en met DSC International:  Beauty, Skincare, Babycare en andere FMCG producten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

9

Bespaar ook!

Snelle levering, voorraadhouden of onze grote inkoopkracht. Profiteer van zeer scherpe condities op uw medische hulpmiddelen en verbruiksartikelen. Benieuwd hoe u kunt besparen? Neem contact met ons op en wij denken met u mee.